I have missed you- from soul to soul…

(Only in Norwegian text)

Vi har ikke møttes på mange år, hvor mange klarte vi ikke å finne ut av, men takket være deg så møttes du og jeg i dag. Merkelig hvordan det føltes «å komme hjem». Jeg følte i hele meg at jeg har savnet deg.  Hjerte mitt gråt. Hvor mye jeg har savnet akkurat din latter, dine gode og kloke ord og å få møte ditt dypeste og innerste deg igjen. Du er en av få jeg kan snakke  om alt. Alt fra dypet i vår sjel til det som rører i hjerterota vår.

Soul to soul you touch my heart venninner venner jeg har savnet deg miss you best friend Norway Norwegian blogger blogger best friends in Norway

Jeg så du kom mot meg og du har ikke forandret deg en dag. Lite visste jeg om hvilken kamp du har kjempet og fortsatt gjør. Lite visste du om hvilken kamp jeg har kjempet og fortsatt gjør. To sjeler med mange av de samme tankene og følelsene, men to forskjellige kamper. Kamper på liv og død for både deg og meg. En tur til helvette, med håp om at det er en retur.

Vi, du og jeg, er sterke på vår måte og har funnet ut at vi er sterkere enn hva vi tror, men det vil ikke si at det er vår styrke. Både du og jeg er skjøre som noen små sommerfugler. Der vi er redde for å miste det lille vi har igjen av farger som vi kan fargelegge verden med. Vi er redde for hva som kan fange oss rundt neste sving i livet. Vi frykter at stormen i livet aldri vil stilne.

Jeg ser inn i dine vakre blå øyne, noe jeg alltid har synes siden vi traff hverandre i år 2002. De bølger av glede som forsiktig kommer frem etter hvert som vi snakker sammen. Din øyne som skifter stemning og skinner mer og mer under den dypeste samtalen. Med et smil som lyser opp i ditt ansikt som gjør at jeg blir glad inni meg selv. Uansett hvordan du har det, mestrer du, og varme mitt hjerte og fylle meg med fargerik energi.

Jeg får så veldig lyst til å bre mine usynlige vinger rundt deg som en fargerik sommerfugl ville ha spredd de nydelige vingene sine utover landskapet og ikke redd for noen ting. Der hver en skjøre vinge kan lære seg å fly igjen om du oppdager at den er litt slitt eller ødelagt. Der jeg skulle ønske jeg kunne viske bort all din smerte… Jeg kan trøste, jeg kan være der for deg når du enn måtte trenge det. Vi kan le og gråte sammen, og akkurat være i nuet der vi sitter sammen på vingens skjøre ferd.

Du tar meg imot som den herlige og skjønne sjelen du er, du er verdifull for meg, du betyr noe spesielt for meg og jeg setter så utrolig pris på deg, mer enn du aner, tusen takk for at du er du, jeg har savnet deg.

Jeg gleder meg til neste gang, la oss skape nye minner som jeg gjemmer i mitt hjerte som en skatt jeg aldri vil miste<3

-Orkidèdatter-

 

18 kommentarer om “I have missed you- from soul to soul…

  1. Vakre og nydelige deg❤️når jeg kan touche noen til den grad som du opplever, da er det meningsfult for meg å skrive og dele, tusen takk for tilbakemelding❤️
   Håper din dag er god mot deg🦋

   Liker

  1. You make me feel great with your words, and I don’t know which part of the world you are in, but it doesn’t matter, because how I interpet and feel makes me grateful anyway. You are an inspiritation, and you got a big HEART🦋
   My heart today…is filled with beatiful music…
   I hope you are ok, and filled with love and music in your heartbeat🦋

   Likt av 1 person

   1. Jon Bellion – Woke The F*ck Up. Give it a whirl. And it doesn’t matter where I am because it is all connected in a way you can’t even fathom. But you will.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s